• White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2018 av Spirehagen AS

 

Vanemveien 19

1599 Moss

post@spirehagen.no

Tlf: +4748885510

Vegetarisk futomaki med spirer og asparges

Kombiner gjerne flere typer spirer her for å løfte smakene med agurk og asparges. Ikke minst tilfører noen purreløkspirer en behagelig og rund løksmak. 

1-2 porsjoner

4 noriblader

4 blansjerte grønne asparges

4 agurkstaver

1 pose valgfrie spirer

Sushiris, kokt etter anvisning fra pakken

Ingefær

Soyasaus

Wasabi

Kok sushiris som angitt på pakken.

Følg anvisningene for 2 porsjoner.

Det samme gjelder for noribladene.

De har som regel en god forklaring på pakken hvordan de best tilberedes.

Bruk sushimatter til å rulle futomakiene.

Legg matten på et bord, legg noriblad på matten, fordel ris, asparges, agurkstaver og spirer og rull det så sammen.

Prøv å få det ganske stramt. Er det for løst rullet sammen, vil det gå i oppløsning når du skjærer det i biter.

Skjær rullen i 6 biter og server med klassisk sushi-tilbehør som syltet ingefær, soyasaus og wasabi.

Kilde: FEELGOOD magasin nr.2, 2017

Foto: Matias Armand Jordal