• White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2018 av Spirehagen AS

 

Vanemveien 19

1599 Moss

post@spirehagen.no

Tlf: +4748885510

Økologiske REDDIKSPIRER

Beskrivelse

Reddikspirene har en dyp, burgunder farge, og har en sprø konsistens.

De passer godt til salater, wok, og andre blandede retter. Egner seg som garnityr, og som topping på f. eks. tomatsuppe.

Smak

De er sterkt krydret, og følelsen i munnen er "hot".

Sesong

Vi sår og høster spirene i fabrikken hele året.

Oppbevaring

Spirene må oppbevares i lukket emballasje i kjøleskap mellom 0-4°C. Holdbar i opptil 14 dager.

Ernæring

Reddikspirer er en god kilde til C-vitaminer som bidrar til immunforsvarets normale funksjoner og kan redusere tretthet og utmattelse. Spirene er også rike på mineraler som magnesium og fosfor.

Næringsinnhold per 100 g

Energi kJ

Energi kcal

Fett

Karbohydrater

Herav sukkerarter

Kostfiber

Protein

Salt

Magnesium

Fosfor

Vitamin C

*Andel av referanseverdi

Kilde: Matvaretabellen 2014

327 kJ

79 kcal

4,66 g

2,2 g

2,2 g

3,07 g

5,43 g

0 g

540 mg (144%*)

1400 mg (200%*)

56 mg (70%*)