• White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2018 av Spirehagen AS

 

Vanemveien 19

1599 Moss

post@spirehagen.no

Tlf: +4748885510

Østers med juice av reddikspirer

Ferske østers blir løftet enda høyere smaksmessig når de får følge av en frisk, syrlig juice med pepperrot-aroma fra reddikspirer.

2 porsjoner

4 østers

100 g reddikspirer

4 ss ponzusaus

Åpne østersen og legg den på et fat. Ertespirer er f.eks. fine som "stativ", og de kan spises etterpå.

Kjør spirene gjennom en juicer eller knus dem med stavmikser og sikt dem så gjennom en fin sil.

Smak reddikspirejuicen til med ponzusaus.

Ponzusaus kan du lage selv av like deler soya, yozu og sushi-eddik.

Fordel litt ponzusaus i hver østers og server med en gang.

Kilde: FEELGOOD magasin nr.2, 2017

Foto: Matias Armand Jordal