• White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2018 av Spirehagen AS

 

Vanemveien 19

1599 Moss

post@spirehagen.no

Tlf: +4748885510

Mattips og oppskrifter

Østers med juice av reddikspirer

Ferske østers blir løftet enda høyere smaksmessig når de får følge av en frisk, syrlig juice med pepperrot-aroma fra reddikspirer.

Sashimi av kamskjell med ertespirepuré og friterte alfalfaspirer

Kamskjell har en sødme som komplementeres passer perfekt sammen med de grønne smakstonene fra ertespirepuré, og får her også deilig crunch og fedme fra friterte spirer.

Sashimi av fjellørret og makrell på spirer

Spirer gir fantastisk tekstur, umami og friskhet til fersk og rå fisk.

Nigiri med marinerte spirer

Den syltede ingefæren som serveres til sushi er elsket av mange, og hatet av noen som synes den blir for kraftig. Et alternativ er å servere nigiri med spirer som marineres i enten sushieddikk, ponzu eller til og med bare i litt av laken fra syltet ingefær. Da får du et mildere supplement, og dessuten et sunt og lekkert crunch i tilbehøret.

Vegetarisk futomaki med spirer og asparges

Kombiner gjerne flere typer spirer her for å løfte smakene med agurk og asparges. Ikke minst tilfører noen purreløkspirer en behagelig og rund løksmak.

Frisk salat med erte-/linsemiks og brokkolispirer

Prøv å tilsett spirene som en spennende ingrediens i din salat. Passer fint til de fleste retter.

Please reload